låna utan uc

Det finns flera olika anledningar till att man vill låna utan uc. Den vanligaste får nog sägas vara att man har en betalningsanmärkning och inte vill att långivaren ska se det och därför neka ett lån. Eller kanske att man saknar fast inkomst, eller har något annat problem som gör det svårt att få lån.Ett annat skäl som också är vanligt, är att man inte vill få för många registreringar hos upplysningscentralen, eftersom detta kan minska ens kreditvärdighet och därför orsaka problem då man i framtiden vill söka lån. Detta är de mest förekommande anledningarna som åberopas för att låna utan uc.

lan-utan-uc-mobil

Är det då möjligt att låna utan uc? Många har fått för sig att det numera inte går att låna utan uc eftersom reglerna på lånemarknaden har skärpts, i ett försök att minska antalet personer som drar på sig betalningsanmärkningar och skulder hos kronofogden, på grund av att det varit allt för lätt att få smslån och andra snabblån.Internet är ett fantastiskt hjälpmedel då man behöver söka om information, vad det än gäller. Så är fallet även när du vill hitta lån utan uc. Skriv helt enkelt in lån utan uc i en sökmotor så kommer du antagligen att hitta en hel rad med långivare som erbjuder sådana lån.Sedan kan du själv läsa på deras hemsidor hur de utför en kreditprövning och om denna registreras någonstans.De långivare som erbjuder lån utan uc, brukar vanligtvis vara mycket angelägna om att tala om detta, som ett led i sin marknadsföring så du kommer troligen inte att ha några större problem med att hitta långivare till lån utan uc.

 

Visst kan man låna utan uc

Ja, reglerna har skärpts, så till vida att alla långivare numera är skyldiga att göra en kreditprövning då någon söker ett lån. Men, det finns inte några bestämmelser om att denna prövning måste göras i samarbete med upplysningscentralen, och därmed registreras hos dem. Detta innebär att även om alla långivare gör en kreditupplysning, så går det alltså att låna utan uc. Det är faktiskt ganska många långivare som erbjuder dig att låna utan uc. Efterfrågan på sådana lån är stor, och det vet naturligtvis de långivare som konkurrerar på en ständigt växande lånemarknad, i synnerhet då det handlar om små, snabba lån, såsom sms lån och lån på nätet. För att kunna locka kunder anpassar de lånevillkoren till det som efterfrågas. Det finns naturligtvis också idag många långivare som gör en helt sedvanlig kreditprövning via uc, men det finns också många som använder sig av andra kreditupplysningsföretag och därför inte registrerar förfrågningarna hos uc. Andra gör en kreditprövning på egen hand och denna registreras inte hos någon. Så, då du vill ha en möjlighet att låna utan uc är det dessa långivare du ska leta efter. Det brukar heller inte vara några problem att finna dem, eftersom de gärna talar om att de erbjuder kunden att låna utan uc. Denna information finns ofta lätt tillgänglig på hemsidan. Hemsidorna till dessa långivare hittar du lätt genom att skriva in låna utan uc, i en av de sökmotorer som finns på nätet.

Låna utan uc om du har betalningsanmärkning

Om det är på grund av en betalningsanmärkning, eller andra problem som du är rädd ska minska din chans att få ett lån, som du vill hitta en långivare som inte samarbetar med upplysningscentralen bör du också veta att det finns en hel del långivare som kan vara beredda att erbjuda dig ett lån trots betalningsanmärkning. Detta är naturligtvis också en del av att kunna locka kunder och konkurrera på marknaden. Det finns lån för den som har en betalningsanmärkning eller två, och också för den som saknar fast inkomst eller har en låg lön, ja man kan nog säga att det finns lån för de flesta. Det gäller bara att lägga ner lite jobb på att leta. Du behöver alltså inte leta efter just långivare som låter dig låna utan uc i dessa fall, även om det kanske är just dessa långivare som är mest generösa när det gäller att bevilja lån. Då du ändå lägger tid på att leta efter lämpliga långivare är det viktigt att du också tar dig tid att jämföra, inte bara lånevillkor, utan också räntor och avgifter på de lån du funderar på att söka.

Bläddra här för att veta mer om låna pengar utan uc


relaterade taggar:

sms lån utan uc,smslån utan uc,