smslån utan uc

Att ta smslån utan uc är inte omöjligt eftersom vissa smslångivare väljer att hämta sina kreditupplysningar från andra ställen än just upplysningscentralen. Att man får ta nya smslån utan uc ska dock inte förväxlas med att ta smslån utan kreditupplysning eftersom detta inte är samma sak. Det positiva med att kunna ta smslån utan uc är att upplysningarna inte heller sparas hos uc, vilket gör att de inte heller på något sätt ligger till last vid andra lånansökningar som kan tänkas göras i framtiden.

Många vill ta smslån utan uc

Det är väldigt vanligt att blivande låntagare försöker hitta ett ställe där de kan få smslån utan uc och anledningarna till att detta är så viktigt för dem kan variera. För många handlar det om att de tror att det är lättare att få lån med betalningsanmärkning om man ansöker om ett lån hos en långivare som inte vänder sig till upplysningscentralen. Detta kan både stämma och inte stämma. Många av smslångivarna har inga som helst problem med att låna ut pengar även om låntagaren har ett par anmärkningar, men detta har inget med kreditupplysningen att göra, det har helt enkelt med generösa villkor att göra. Beskedet skulle alltså ha blivit detsamma även om företaget hade hämtat sina upplysningar från uc. En annan anledning till att vilja ta smslån utan uc kan också vara att man, som tidigare nämnts, är mån om att inga kreditupplysningar ska sparas och kunna vara till nackdel i framtiden. Om detta är vad man vill uppnå med att ta smslån utan uc så lyckas man genom att vända sig till ett av de företag som inte har samarbete med upplysningscentralen, vilket är ganska många företag om man tittar på smslånbranschen.

images

Oavsett om ett företag samarbetar med uc eller inte så kan det vara idé att ansöka även om man har anmärkningar. Dessa behöver som sagt inte vara ett hinder, i synnerhet inte om man har en inkomst som gör att man ändå kan förväntas betala av sitt lån efter ordning. Ett smslån utan uc behöver med andra ord inte vara den enda utvägen även om man söker lån utan att ha en inkomst eller med några anmärkningar i bagaget.Det är alltså inte omöjligt att få lån trots att det blivit svårt att ta sms lån utan uc, men hur gör man då om man exempelvis har betalningsanmärkningar och vill låna pengar? Man får helt enkelt ta kontakt med en av de långivare som jobbar med smslån för kunder med osäker inkomst och betalningsanmärkningar.rekommenderar inte sms lån utan uc. Detta betyder absolut inte att det blivit svårare att ta lån, bara att företagen ska se till att kontrollera alla som ansöker om lån innan de beviljar något.

Möjligt att ta smslån utan uc som återkommande kund

Nya kunder ska egentligen inte kunna ta lån utan att en kreditupplysning inhämtas som ligger till grund för helhetsbedömningen kring om kunden ska få ett lån eller inte. Detta ska finnas till som en hjälp för privatpersoner så att de inte överskuldsätter sig. När det gäller återkommande kunder ser det dock lite annorlunda ut och det är oftast inga problem att få smslån utan uc om man betalat av tidigare lån på önskvärt sätt. Att det är lättare för gamla kunder att ta smslån utan uc är egentligen inte konstigt, det beror helt enkelt på att långivaren hunnit se att låntagaren sköter sina åtaganden på ett bra sätt och tar ansvar för sina lån.

Med tanke på ovan nämnda information kan man alltså konstatera att gamla kunder ganska enkelt kan ta smslån med betalningsanmärkning utan uc om tidigare kontakter med företaget skötts på ett bra sätt. Men hur är det då för nya kunder? Kan även de nya kunder som har betalningsanmärkning få ett lån eller är det kört? Flera av de långivare som startat upp på senare år erbjuder smslån utan uc, med alternativa kreditupplysningar och de erbjuder även lån till personer med anmärkningar. Vill man ta smslån utan uc bör man läsa igenom villkoren för att få låna och se vad de olika långivarna säger om såväl kreditupplysningar som betalningsanmärkningar. På det sättet kan man snabbt få ett svar på frågan.

Bläddra här för att veta mer om låna 10000 utan uc


relaterade taggar:

låna utan uc